HOME ONZE DIENSTEN BLOG WIE ZIJN WE? CONTACT

WIE ZIJN WE?

Wie zijn we?

Phelix Branding is een studentencollectief die content marketing ervaringen creëert voor professionele dienstverleningen.

Onder begeleiding van het Phelix management werken onze student consultants & creators aan campagnes

Ons verhaal

“Ondernemen is geen keuze, maar een missie.” Als jonge en gedreven student wilde ik altijd al een verschil maken voor ondernemers. Met een natuurlijke feeling voor marketingcommunicatie en een fuck-it just do it mentaliteit startte ik op 18-jarige leeftijd een marketing studio.

Na twee jaar ervaring op te doen in allerlei verschillende sectoren groeide Phelix uit tot een volwaardige full-service marketing studio met verschillende studenten in dienst.

Wat opviel in deze jaren was dat veel ondernemingen zonder een gedefinieerde of schaalbare manier werkten om te groeien. Vooral organisaties met een complexe sales omgeving zoals professionele dienstverleningen bleken veel klanten te verliezen door onsamenhangende communicatie.

Daarom heeft Phelix Branding er dan ook voor gekozen dit soort organisaties te helpen. Op deze manier kunnen we een sector die klaar is voor disruptie opschudden en innoveren. Met een nieuwe laserfocus bouwen onze studenten mee aan de veranderende markt met als doel: de beste worden in wat we doen.

Phelix bouwt schaalbare marketing processen die consistent nieuwe klanten binnenhalen, bestaande klanten her-activeren of referenties maximaliseren. Ondertussen doorloopt Phelix een testtraject op basis van een gedocumenteerd onderzoek om professionele dienstverleningen meer schaalbaar te maken. Zo zal Phelix de go-to organisatie worden voor professionele dienstverleningen in de nieuwe markt.

Onze missie

De professionele dienstverlening industrie opschudden en marketing terug naar de consument brengen. De afgelopen jaren zien we een grotere afkeer van marketing dan ooit tevoren. Consumenten worden dan ook dagelijks bestookt met meer dan duizenden verstorende marketing boodschappen die vaak helemaal niet relevant zijn.

Phelix zorgt voor de juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats. Zo genieten uw klanten van een betere ervaring die speciaal voor hun ontwikkeld is zodat u terug helder communiceren met uw klanten.

Onze filosofie

Elke dag beter! Dat is ons motto in Phelix Branding en daar streven we dan ook naar. Er valt uit alles te leren, het beste bewijs is dat we hier zijn na 2 jaar trial & error. We stoppen nooit met dingen in vraag te stellen en zullen altijd op zoek gaan naar efficiëntere en effectievere manieren om ons doelen EN die van u te behalen. De growth mindset is dan ook iets waar we heel veel belang aan hechten.

Waarom Phelix Branding?

We zijn jong, extreem gemotiveerd en vastberaden om de verandering te zijn die de sector nodig heeft. Ons team is niet bang van hard werken en zal niet aarzelen om de status quo in vraag te stellen.

Met ons jong team blijven we bovenaan de nieuwste trends en ontwikkelingen, constant op zoek naar verbetering en groei. Phelix staat voor 100% transparantie en eerlijkheid. Daarom handelen we eerst in het belang van onze klanten en daarna in onszelf.